Boka tid i vår bilverkstad
för bilservice eller reparation

Vänd dig med förtroende till oss på Mekonomen Bovallen när det är dags att serva din bil eller om det krävs att du reparerar en skada. Vår bilverkstad har mekaniker med lång erfarenhet av yrket och vi utför bilservice på alla bilmärken till ett mycket förmånligt pris. Vi erbjuder även möjligheten till en lånebil.

Öppettider

Mån-fre: 07.00-17.00
(obs. fredagar öppet till 16:00)

Lunchstängt: 11.00-12.00

Lör-sön: Stängt

Alltid originaldelskvalité

Vi på Mekonomen håller alltid nere våra kostnader vilket gör att vi kan erbjuda prisvärda delar med lika hög kvalitet som originaldelar, alltid med 3-års garanti. Vi tar alltså inte betalt för märket på kartongen.

Däckverkstad

Vi säljer nya däck & fälgar samt byter dina befintliga däck! Ring oss eller kom in till vår verkstad så hjälper vi dig att hitta rätt däck till din bil.

Mekonomen Bovallen – fullödig bilservice i Botkyrka

Varmt välkommen till Mekonomens bilverkstad i Tumba i södra Botkyrka. Här erbjuder vi våra kunder bilservice utförd av erfarna och kunniga mekaniker. Vi servar och reparerar i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra mekaniker kombinerar rutin och lång erfarenhet med moderna kunskaper och dagens bilteknik och IT.

När du servar din bil på vår bilverkstad i Botkyrka får du alltid tre års garanti på utfört arbete och reservdelar och en stämpel i serviceboken som gör att bilen behåller sitt värde. Vid service ingår även ett års vägassistans som gör att du kan få hjälp med hastigt uppkomna problem som punktering och bensinstopp.

Fabriksgaranti gäller på vår bilverkstad i Botkyrka

Har du en fabriksgaranti och oroar dig för att den inte ska gälla om du lämnar din bil i våra händer? Ingen fara – garantin fortsätter att gälla oavsett vad du har fått höra från biltillverkaren.

Hos oss kan du steget mot ett enklare liv med bilen – välj vår bilverkstad nästa gång du behöver bilservice i Tumba eller övriga Botkyrka.

Bilservice Tumba

När du bokar in dig för bilservice på vår bilverkstad i Tumba, Botkyrka, får din bil en fullödig genomgång. Vi erbjuder allt från oljeservice till kamremsbyten.

Vi hjälper dig att ta hand om hela din bil: vi kontrollerar motoroljan, oljefilter, bromsarnas funktion och kamremsbyte. Just kamremmen är viktig att kontrollera regelbundet – den varierar kraftigt mellan olika bilmodeller och att byta den själv rekommenderas ej. För att göra detta krävs en hel del kunskaper om hela bilen. Hos oss arbetar endast mekaniker med lång erfarenhet av kamremsbyten.

Vi reparerar och servar din bil

Har din bil skadats på grund av slitage eller en mindre olycka? Hos oss kan du få hjälp att reparera bilen – bromsreparationer, svetsningar och mycket annat. För att din bil ska fungera felfritt och vara trafiksäker ute på vägarna är det viktigt att ta hand om bromsarna – vi kan både serva och reparera denna bokstavligt talat livsviktiga del på din bil.

Alla våra mekaniker är måna om dig som kund och vi kommer att göra allt för att ditt besök hos oss ska gå så smidigt som möjligt. Nöjda kunder är vårt mål – och vill du ha referenser från tidigare kunder så är det bara att du hör av dig till oss.

Nöjda kunder är vårt mål

På vår bilverkstad har vi som mål att alla kunder ska vilja komma tillbaka. Därför erbjuder vi bilservice till bra priser med en service utöver det vanliga. För oss betyder varje bil lika mycket som den gör för ägaren – vi vill att din bil ska behålla sitt värde, vara trafiksäker och hålla länge.

Vi finns här för att svara på alla de frågor du har om din bil. Kontakta oss redan idag så hör vi av oss så fort vi kan. Boka en tid så kommer våra erfarna mekaniker ta en titt på din bil, bestämma vilka serviceinsatser som behövs och ge dig ett prisförslag.

Välkommen till Mekonomen Bovallen i Tumba – en bilverkstad som erbjuder kompetent bilservice i Botkyrka.

Skrolla till toppen